TOETANCHAMON OSS

TOETANCHAMON OSS Pizzeria & Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 274 beoordelingen
14 feb 2020 om 8:45 Op n donderdag n bezorgtijd van 90 min?? Zachte friet, koude harde shoarma en ondanks opmerking toch rauwe uien bij bestelling. Laatste bestelling hier voor mij.
12 feb 2020 om 9:47 Het enige wat mensen verwachten is lekker eten. Is dat echt teveel gevraagd? Gooi die oude shoarma af en toe weg...en niemand vindt die zure groenten lekker joh, kap daarmee. De vriendelijke bezorger redt jullie beoordeling, het eten moet echt beter.
3 feb 2020 om 12:56 Een zware downie komt ete brenge kan die adres niet vinde staat die inde straat zeg ik dat die door moet rijden en dan by my komt ma dat was al te moelijk voor hem dus moest ik naar m toe lope dik ander half uur verder voor een schoteltje
3 feb 2020 om 7:45 het eten kwam pas na 2 uur, en was niet eens wat ik helemaal besteld had. erg jammer. ik had inmiddels al bij een ander besteld omdat de status al 45 min stond op bezorgd. daarnaast heb ik ze proberen te bellen maar de telefoon was niet werkend van hun
2 feb 2020 om 20:37 Drie kwartier te laat, spareribs erg vet, kip niet warm en geen cocktail saus erg jammer
8 jan 2020 om 1:41 Weinig vlees bij lamskotelet schotel als je kebab wil krijg je donerkebab als je belt zeggen ze das Egyptische kebab die niet eens op de kaart staat rijst spaghetti aard schijfjes ijskoud pita hard dubbele bexorgtijd alom knudde NOOIT MEER bestel ik daar
21 dec 2019 om 21:41 Kwaliteit vlees was niet geweldig, veel harde en taaie stukjes. Wij hadden broodjes shoarma met frietjes.
21 dec 2019 om 12:03 Lekker, netjes en mooi op tijd! Aanrader!
9 dec 2019 om 12:50 5 kwartier op mijn bestelling gewacht en niets is zo smerig, als koude, slappe friet, zeker niet in een kapsalon! Dus eerste en laatste keer voor mij!
26 nov 2019 om 4:20 Helaas vekeerde bestelling gekregen ook nog 20min moeten wachten voor het saus die ze vergeten waren.. toen was de pizza al koud
29 okt 2019 om 21:50 Het eten was goed en de bezorger kwam super vriendelijk over als ik weer op het industrie sta in oss ga ik zeker weten weer hier bestellen
20 okt 2019 om 20:22 Snel en lekker alleen jammer dat er een bakje knoflooksaus opengegaan was