TOETANCHAMON OSS

TOETANCHAMON OSS Pizzeria & Grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 284 beoordelingen
29 jun 2020 om 20:17 de bezorging duurde langer ...maar het eten maakt alles goed. het was heerlijk..vee..en warm
30 mei 2020 om 19:59 Friet was in het ene bakje veel te hard gebakken en in het andere bakje nog rouw vlees was ook nog niet helemaal gaar
12 apr 2020 om 22:43 snelle levering lekker eten het eten was goed warm perfect
29 mrt 2020 om 20:37 Bezorgtijd was 2 uur, dus we belden waarbij ze er heel nonchalant over deden. Het eten was lauw, broodjes waren helemaal kapotgesneden waardoor ze amper te eten waren. Heel jammer dit weer.
25 mrt 2020 om 8:40 Kwam niet opdagen Bestel hier nooit meer
7 mrt 2020 om 19:57 Van mijn hele bestelling klopte niks tot overmaat van ramp ook nog zonder saus. Direct in de Kliko gegooid.
14 feb 2020 om 8:45 Op n donderdag n bezorgtijd van 90 min?? Zachte friet, koude harde shoarma en ondanks opmerking toch rauwe uien bij bestelling. Laatste bestelling hier voor mij.
12 feb 2020 om 9:47 Het enige wat mensen verwachten is lekker eten. Is dat echt teveel gevraagd? Gooi die oude shoarma af en toe weg...en niemand vindt die zure groenten lekker joh, kap daarmee. De vriendelijke bezorger redt jullie beoordeling, het eten moet echt beter.
3 feb 2020 om 12:56 Een zware downie komt ete brenge kan die adres niet vinde staat die inde straat zeg ik dat die door moet rijden en dan by my komt ma dat was al te moelijk voor hem dus moest ik naar m toe lope dik ander half uur verder voor een schoteltje
3 feb 2020 om 7:45 het eten kwam pas na 2 uur, en was niet eens wat ik helemaal besteld had. erg jammer. ik had inmiddels al bij een ander besteld omdat de status al 45 min stond op bezorgd. daarnaast heb ik ze proberen te bellen maar de telefoon was niet werkend van hun
2 feb 2020 om 20:37 Drie kwartier te laat, spareribs erg vet, kip niet warm en geen cocktail saus erg jammer
8 jan 2020 om 1:41 Weinig vlees bij lamskotelet schotel als je kebab wil krijg je donerkebab als je belt zeggen ze das Egyptische kebab die niet eens op de kaart staat rijst spaghetti aard schijfjes ijskoud pita hard dubbele bexorgtijd alom knudde NOOIT MEER bestel ik daar